25.1.2022
NEW
> Novice

Napredovanja

Z veseljem obveščamo, da je z dnem 1. 1. 2022 naša kolegica Janja Zaplotnik družbenica v Odvetniški pisarni Jadek & Pensa d.o.o. Kolega Daniela Sindičič in Aljaž Jadek pa sta napredovala v položaj starejše odvetnice oziroma starejšega odvetnika.

Janja Zaplotnik je uveljavljena odvetnica zlasti na področju konkurenčnega prava, državnih pomoči in skladnosti poslovanja pravili s konkurence in zastopanja v postopkih pred organi za varstvo konkurence ter sodišči kot tudi z vidika konkurenčnopravnih aspektov prevzemov in združitev. Leta 2012 je pridobila tudi naziv LL.M. na King’s College v Londonu. Svojo pot v odvetništvu je začela leta 2012, ko se nam je pridružila v Odvetniški pisarni Jadek & Pensa kot odvetniška kandidatka.

Daniela Sindičič je odvetnica v enoti za preprečevanje in reševanje sporov. Dolgoletne izkušnje in reference na področju reševanja gospodarskih sporov domala z vseh področij si je Daniela pridobila skozi karierno pot na gospodarskem oddelku Vrhovnega sodišča RS in Višjem sodišču v Ljubljani, nadgradila pa jih je v večletni praksi kot odvetnica. Pri Jadek & Pensa se je Daniela usmerila v reševanje sporov s področja gradbeništva, nepremičnin pa tudi korporacijskih sporov. Daniela si vselej prizadeva v smeri iskanja konstruktivnih rešitev za stranke, med katerimi je izpostaviti tudi uspešno pogajalsko prakso.

Aljaž Jadek je odvetnik v Odvetniški pisarni Jadek & Pensa, ki je specializiran za področja s poudarkom na prihodnosti: IT, kripto, blockchain. Poleg tega svetuje tudi na drugih področjih, kot so korporacijsko pravo, likvidacije, nepremičnine, preprečevanje pranja denarja in drugo. Aljaž zlasti pomaga strankam pravno pravilno uporabljati IT rešitve in se kot predavatelj udeležuje dogodkov v zvezi s kriptovalutami in blockhainom in je priznan strokovnjak na področju zastopanja ustanoviteljev in vlagateljev v kriptosvetu. Je član Blockchain Think Tank Slovenija in AmCham Blockchain Slovenija. Svojo odvetniško pot je začel leta 2010 v Odvetniški pisarni Jadek & Pensa.