6.5.2022
NEW
> Novice

Prihod strokovnjaka na področju naložbenih skladov in finančne regulative

Z veseljem obveščamo, da se nam je pred kratkim pridružil kolega Bruno Hrovat, LL.M. (Luxembourg), mednarodni strokovnjak na področju naložbenih skladov in finančne regulative.

Bruno je specializiran glede pravnih in regulativnih vidikov strukturiranja, ustanavljanja, trženja in tekočega poslovanja alternativnih naložbenih skladov, v Sloveniji in Luksemburgu (kjer je tudi kvalificiran kot odvetnik/Avocat à la cour).

Na strani vlagateljev svetuje zavarovalnicam, pokojninskim skladom in ostalim institucionalnim vlagateljem v zvezi s strukturiranjem in pogajanjem njihovih naložb v naložbene sklade.

Obenem Bruno svetuje bankam, investicijskim podjetjem in FinTech akterjem glede regulativnih licenc po pravu Slovenije, Luksemburga in Evropske Unije.

Bruno je član odvetniške zbornice Luksemburg in si je izkušnje nabiral pri uglednih mednarodnih odvetniških pisarnah Dentons in Arendt & Medernach. Svojo kariero je začel leta 2015 na pravnem oddelku Evropskega regulatorja za finančne instrumente in trge (ESMA).