13.11.2018
NEW
> Novice

Direktorij IFLR1000 je Odvetniško pisarno Jadek & Pensa uvrstil med najboljše na lestvici IFLR1000 za leto 2019

IFLR1000 je mednarodna lestvica vodilnih odvetniških pisarn in odvetnikov na področju korporacijskega in finančnega prava. Na lestvici IFLR1000 za leto 2019 je direktorij IFLR1000 Odvetniško pisarno Jadek & Pensa uvrstila v Tier 1 (najvišji red) na področju korporacijskega prava in financ ter kot aktivno na področju razvoja projektov.

Na ravni posameznikov so številni naši partnerji prejeli priznanja, kot so vodilni na trgu, zelo cenjen in ugleden strokovnjak na številnih področjih delovanja kot npr. združitve in prevzemi, kapitalski trgi, bančništvo, prestrukturiranja in insolventnost.

Počaščeni smo, da so naše stranke naše preteklo delo na področju financ in transakcij prepoznale kot izjemno. Še naprej bomo stremeli k temu, da našim strankam zagotovimo visoko kakovostne pravne rešitve, usmerjene k strankam.

IFLR1000 pri razvrstitvi odvetniških pisarn in odvetnikov uporablja kriterije dokazov o transakciji ter povratne informacije odvetnikov in strank. Celoten seznam lestvice je dostopen na: https://www.iflr1000.com